STYRAUTOMATIK

För att garantera att solskydden har optimal effekt använder vi oss av styrautomatik som med hjälp av utvändiga sensorer bland annat känner av solmängd, regn och vind.

 

Detta gör att solskydden automatiskt regleras för att undvika exempelvis skador när det är  oväder och för varmt inomhusklimat vid kraftig sol. 

SOMFY
STYRSYSTEM

För att vi ska kunna garantera det bästa slutresultatet för våra kunder samarbetar och levererar vi enbart produkter av högsta av kvalitet. 

 

Därför är vi återförsäljare för Somfy’s alla olika system där vi levererar produkten, sköter installationen och gör programmeringen. 

Vi har 2 certifierade KNX-programmerare, av totalt ca 900 i hela Sverige. Detta ger oss möjligheten att alltid hjälpa våra kunder anpassa sina styrsystem för den bästa lösningen utefter deras behov och förutsättningar. 

VILL DU
VETA MER? 

Vi stoltserar med att alltid skräddarsy våra lösningar till kunder. Eftersom vi sköter hela processen från utformning av produkt till installation och underhåll har vi alltid en lämplig lösning tillgänglig. 

Tveka inte att höra av er om ni undrar något, vi hjälper er gärna igenom hela arbetet. 

 

Fasadautomatik Logo

© 2020 Fasadautomatik AB